Winter Fair Hardenberg met 200 deelnemers, wensboom en Thomas Berge

De aanstaande editie van Winter Fair op 4, 5 en 6 november in Evenementenhal Hardenberg telt maar liefst 200 deelnemers verdeeld over 5 beurshallen. Nieuw dit jaar is de speciale avondopening op de vrijdag: Winter Fair By Night. Deze avond is volledig uitverkocht. Voor de dagopeningen op vrijdag, zaterdag en zondag zijn nog voldoende kaarten te koop.

Winter Fair viert dit jaar haar zeventiende editie in Evenementenhal Hardenberg. Er is op de beurs een speciaal kerstplein ingericht met een megagrote kerstboom waar bezoekers een wens voor iemand kunnen uitbrengen. De organisatie laat vervolgens een wens in vervulling gaan. Ook is er dit jaar rondlopend entertainment, livemuziek en een nieuw workshopplein.

Op de uitverkochte Winter Fair By Night op vrijdagavond 4 oktober zou aanvankelijk Jaap Reesema optreden, maar hij is door persoonlijke omstandigheden verhinderd. Hij wordt vervangen door zanger Thomas Berge en de Micky Fisser band.

Winter Fair Hardenberg is met zo’n 20.000 bezoekers en 12.000m2 aan oppervlakte het grootste winterevenement in Noordoost-Nederland. Behalve voor Winter Fair By Night zijn er zowel online als aan de deur nog voldoende kaarten te koop voor de dagopeningen van Winter Fair op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 november. Voor meer informatie en online kaartverkoop: www.winterfairhardenberg.nl.

Scroll naar top