Evenementenhal Hardenberg blijft veilig en verantwoord open, met aangepaste openingstijden

De extra coronamaatregelen die zijn afgekondigd in de persconferentie van vrijdag 12 november hebben weinig gevolgen voor beurzen in Evenementenhal Hardenberg. Dat betekent dat Evenementenhal Hardenberg veilig en verantwoord open blijft. Recreatie Vakbeurs, de enige vakbeurs voor de gehele recreatiebranche in de Benelux, opent zijn deuren zoals gepland op dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 november.

“Met spanning hebben wij de ontwikkelingen van afgelopen week gevolgd. Wij zijn ontzettend blij dat het besluit genomen is dat onze vakbeurzen door kunnen gaan. Wat ons betreft de enige juiste beslissing, aangezien wij eind augustus al begonnen zijn met de organisatie van evenementen, waarbij de veiligheid van onze bezoekers, exposanten, toeleveranciers en eigen medewerkers altijd voorop staat. Wij hebben laten zien dat we in staat zijn (zakelijke) evenementen veilig en verantwoord te organiseren, altijd in goed overleg met alle betrokkenen en gesteund door de veiligheidsregio”, zegt CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland, het bedrijf dat eigenaar is van Evenementenhal Hardenberg.

Van Hooff: “Bovendien zijn al onze gezondheids- en veiligheidsprotocollen succesvol beoordeeld door SGS, de wereldleider op het gebied van inspectie, controle en certificering. Hierin zijn wij verder gegaan dan welke beursorganisatie dan ook, omdat we alles-op-alles zetten om de meest veilige plek te creëren om elkaar te ontmoeten.”

Naast de maatregelen die sinds eind augustus al getroffen worden bij Evenementenhal Hardenberg (zoals het coronatoegangsbewijs, extra schoonmaak en ruimere gangpaden), wordt er naar aanleiding van de persconferentie één aanpassing doorgevoerd. Tijdens de persconferentie is gecommuniceerd dat vakbeurzen uiterlijk om 18.00 uur de deuren moeten sluiten, dus die sluitingstijd zal dan ook gelden voor beurzen in Evenementenhal Hardenberg.

Scroll naar top