Nieuwe (ver)bouw- en interieurbeurs voor consumenten: Huis & Woon Beurs

Huis & Woon Beurs is de nieuwste consumentenbeurs die naar Evenementenhal Hardenberg komt. Deze driedaagse beurs richt zich op mensen die op zoek zijn naar inspiratie op het gebied van (ver)bouwen, verduurzamen en het interieur van hun woning. De eerste editie van Huis & Woon Beurs is op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 februari 2022.

Het beursconcept van Huis & Woon Beurs is al meer dan 35 jaar een succes in België onder de naam BIS (Bouw- & Interieursalon), met meer dan 70.000 bezoekers de grootste (ver)bouwbeurs in Vlaanderen. Deze beurs wordt georganiseerd door Easyfairs, het bedrijf dat ook eigenaar is van Evenementenhal Hardenberg. Nu wordt deze succesformule uitgerold naar Hardenberg. “Overijssel kent nog geen (ver)bouwbeurs voor consumenten en dat is best bijzonder, want in Noordoost-Nederland zijn verhoudingsgewijs meer woningbezitters dan elders in Nederland. Maar liefst 27% van alle koopwoningen in Nederland bevindt zich in onze regio, dit staat gelijk aan 1,2 miljoen woningen. De beurs is al jaren een begrip in België, dat willen we ook realiseren in Noordoost-Nederland met Hardenberg als beurslocatie”, zegt Yvette Siebelder namens Huis & Woon Beurs.

Eerste deelnemers bekend

Huis & Woon Beurs is interessant voor iedereen met een eigen woning: van starters en gezinnen tot doorstromers en senioren. De beurs is verdeeld over maar liefst vier beurshallen en ingedeeld in verschillende overzichtelijke themazones, zodat de bezoeker snel en eenvoudig vindt waar hij of zij op zoek naar is. Van badkamers & keukens, bouwmaterialen, architecten, waterontharders tot dakkapellen, isolatiebedrijven, verzekeringen, ramen, deuren & kozijnen. De eerste (regionale) bedrijven hebben zich al ingeschreven voor deze beurs. Dit zijn onder andere Rabobank, Steenfabriek Vogelensangh, Intu (totaaloplossingen voor energieneutraal wonen), Candur Kunstriet, Jahemo Vloeren & Badkamers, Kalkstop, Vrieling Adviesgroep, Heatflow Systems (infrarood verwarming), LVS Vloerverwarming, Sloots (interieurinrichting), Glazz (glas op maat) en brancheorganisatie Vlok.

Kaartverkoop gestart

Voor bezoekers is het vanaf nu mogelijk om een ticket voor Huis & Woon Beurs te bestellen. Kaarten zijn voor volwassenen €12,50, kinderen van 12 t/m 17 jaar €7,50 en kinderen tot en met 11 jaar gratis. Tot 1 december is het mogelijk om kaarten voor 50% korting te bestellen met de actiecode 5624. Voor meer informatie: www.huiswoonbeurs.nl/tickets.

Scroll naar top