Update coronavirus 22 april 2020

Update: 22 april 2020, 10.00 uur. Easyfairs Nederland heeft kennis genomen dat de maatregelen vanuit de Nederlandse overheid met betrekking tot evenementen zijn verlengd tot 1 september 2020. Vanzelfsprekend volgen wij deze maatregelen, al doen we dat met pijn in ons hart.

CEO Jeroen van Hooff: “We hadden ons dit beursjaar anders voorgesteld, maar na de nieuwe overheidsmaatregelen die zijn afgekondigd is duidelijk dat opnieuw veel beurzen en events niet plaats kunnen vinden. En het doet pijn dit te moeten melden. Wij weten als geen ander hoe exposanten, bezoekers, partners en onze eigen medewerkers uitkeken naar dat ene evenement dat al een jaar lang rood omcirkeld stond in ieders agenda. Wij bekijken per event in samenspraak met onze partners de mogelijkheid tot verplaatsing. Voor specifieke informatie over een beurs of event, verwijzen wij je graag naar de website van deze beurs of dit event.

Tegelijkertijd realiseren wij ons dat er na deze bizarre periode een tijd komt dat we niets liever willen dan elkaar face-to-face ontmoeten. Al was het maar om elkaar even weer in de ogen aan te kijken, bij te praten onder het genot van een kop koffie en vooruit te kijken naar de toekomst die op ons wacht. En dát is de tijd dat wij er meer dan ooit voor jullie zijn. Wij gaan ervan uit dat de 1,5 meter-samenleving (voorlopig) de norm blijft. Dit heeft grote gevolgen voor de wijze waarop wij beurzen en events vormgeven. Het uitgangspunt is dat alle evenementen veilig zijn, en dat iedereen zich veilig voelt. Wij zijn al bezig om onze events corona-proof te maken en hopen hier binnenkort meer bekend over te maken.

In de tussentijd voelen wij ons erg gesteund door het begrip en de betrokkenheid en loyaliteit van onze exposanten, bezoekers, partners en leveranciers. Dat doet ons enorm goed.

Zorg goed voor elkaar!”

#StayStrong #StayHealthy #Wewillmeetagain #Easyfairs #VisittheFuture

Scroll naar top