Evenementenhal Hardenberg volgt richtlijnen Nederlandse overheid op

Update 23 maart 2020, 19:30 uur: In de persconferentie van 23 maart j.l. is bekend gemaakt door de Nederlandse overheid dat alle samenkomsten in Nederland tot 1 juni worden verboden. Hierbij verdwijnt ook de bovengrens van 100 personen. Vanzelfsprekend volgt Easyfairs Nederland deze aangescherpte maatregelen op. Dat betekent dat er in Evenementenhal Hardenberg geen evenementen zullen plaatsvinden tot 1 juni 2020. Voor specifieke informatie over een beurs en/of event, verwijzen wij je graag naar de website van de beurs of het event.

Update 15 maart 2020, 19:00 uur: Eigenaar Easyfairs Nederland volgt per direct de nieuwe maatregelen van de Nederlandse overheid op om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dat betekent dat er in Evenementenhal Hardenberg geen evenementen met meer dan 100 personen zullen plaatsvinden tot en met 6 april 2020.

“Al voorafgaand aan deze nieuwe maatregelen zijn we als Easyfairs zeer verantwoord omgegaan met het coronavirus. Dat heeft ertoe geleid dat we gezien de onvermijdelijkheid en onvoorspelbaarheid van dit coronavirus, dat buiten de macht van Easyfairs ligt, de verantwoordelijkheid hebben genomen een aantal beurzen en events naar een later moment te verplaatsen. Daarbij staan de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, exposanten, partners en medewerkers altijd voorop”, zegt Jeroen van Hooff, CEO van Easyfairs Nederland.

De afgegeven maatregelen vanuit de Nederlandse overheid per 12 maart 2020 en 15 maart 2020 hebben grote impact op alle betrokkenen. Van Hooff: “Sinds het uitbreken van het coronavirus hebben wij de ontwikkelingen op de voet gevolgd. Er is altijd nauw contact geweest met de gespecialiseerde instanties, waaronder het RIVM, GGD en lokale autoriteiten. Nadat wij onze eigen verantwoordelijkheid hadden genomen, volgen wij ook vanzelfsprekend het advies van de overheid om alle bijeenkomsten met meer dan 100 personen die plaatsvinden tot en met 6 april 2020 te annuleren en waar mogelijk te verplaatsen. Wij bekijken per event in samenspraak met onze partners de mogelijkheid tot verplaatsing.”

Van Hooff: “Moge duidelijk zijn dat dit besluit ingrijpende gevolgen heeft voor onze bezoekers, exposanten, leveranciers en onze eigen medewerkers. Maar dit is op dit moment de enige juiste beslissing. Wij voelen ons erg gesteund door het begrip en de betrokkenheid en loyaliteit van onze bezoekers, exposanten en leveranciers. Dat doet ons enorm goed.”

Voor specifieke informatie over een beurs en/of event, verwijzen wij je graag naar de website van de beurs of het event.

Scroll naar top