Eerste editie Super Fout in Hardenberg nu al uitverkocht

De eerste editie van het muziekfestival Super Fout op zaterdag 19 oktober in Evenementenhal Hardenberg is uitverkocht. Alle 8.500 beschikbare kaarten zijn verkocht. Tijdens Super Fout zijn er onder andere optredens van Snollebollekes, 2 Unlimited, Jannes, Ch!pz, Roy Donders, Party Animals, Jody Bernal en T-Spoon. Voor andere muziekfestivals in Evenementenhal Hardenberg zijn nog wel kaarten te verkrijgen: Urban Rebels op vrijdag 18 oktober, Muziekfeest Het Goede Leven op zaterdag 30 november en Pump up the 90’s op zaterdag 7 december.

De muziekfestivals Super Fout en Urban Rebels komen dit najaar voor het eerst naar Hardenberg. En aan belangstelling geen gebrek, zo blijkt. “In eerste instantie waren we al ontzettend blij dat deze twee grote muziekfestivals hebben gekozen voor Evenementenhal Hardenberg als locatie voor Noordoost-Nederland. Dat Super Fout nu al uitverkocht is, hadden we niet durven dromen”, zegt Linda Braakman namens Evenementenhal Hardenberg.

Onlangs werden ook alle artiesten voor de tweede editie van Muziekfeest Het Goede Leven bekend gemaakt: Frans Duijts, Jannes, Peter Beense en Django Wagner. Braakman: “Vorig jaar werd het één groot feest en dat willen we dit jaar minimaal evenaren. We bouwen Evenementenhal Hardenberg om tot één groot bruincafé met alles d’r op en d’r aan, denk aan speciaal bieren, grote stamtafels, reusachtige schemerlampen en een karaokebar.”

Inmiddels zijn ook de voorbereidingen begonnen voor de jubileumeditie van Pump up the 90’s op zaterdag 7 december. “We vieren onze 25ste editie alweer! De tijd vliegt echt voorbij. Ooit zijn we begonnen in één hal met een paar honderd bezoekers, maar inmiddels is Pump up the 90’s al meerdere jaren op rij uitverkocht met duizenden bezoekers. Speciaal voor deze editie hebben we hét boegbeeld van de 90’s muziek naar Hardenberg weten te halen: Charly Lownoise. Dat belooft nog wat!”, aldus Braakman.