Evenementenhal Hardenberg vernieuwt restaurant tot multifunctionele ruimte

De verbouwingswerkzaamheden in Evenementenhal Hardenberg zijn afgerond, zo laat eigenaar en beursorganisator Easyfairs Nederland weten. In de afgelopen periode is het zogeheten ‘Restaurant 1’ volledig vernieuwd en gemoderniseerd tot een multifunctionele ruimte. Hierdoor kan de zaal ingezet worden voor zowel kleine als grote groepen met een maximum van 350 tot 500 personen. Moderna Textielservice had de eer om als eerste bedrijf gebruik te maken van deze nieuwe ruimte met hun personeelsfeest.

Door de verbouwing is de vernieuwde ruimte ook inzetbaar als congres- of presentatieruimte. Daarnaast biedt het mogelijkheden voor personeelsfeesten en bruiloften. Tijdens beurzen en evenementen zal deze nieuwe ruimte ook aansluiting vinden met de overige beurshallen. “Het was een ingrijpende verandering. De volledige ruimte is gestript en opnieuw ingericht. Het meubilair is vervangen, de muren zijn opnieuw bekleed en het plafond is aangepast waardoor de ruimte nu voorzien is van daglicht. We zijn ontzettend trots op het eindresultaat. Het nieuwe restaurant is een ideale aanvulling op de naastgelegen Klepperzaal met een capaciteit van 1.500 personen. Hierdoor ontstaat een totaaloplossing voor congressen, grootschalige bedrijfsfeesten, exposities en muziekevenementen”, zegt CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland.

Nieuw: acht laadpalen voor elektrische auto’s

Daarnaast is het parkeerterrein van Evenementenhal Hardenberg voorzien van acht laadpalen voor elektrische auto’s: vier Tesla-laadpalen en vier reguliere laadpalen. Van Hooff: “Dat sluit aan bij onze visie ‘Visit the future’. We stimuleren onze bezoekers en klanten om net als ons ‘groen’ en milieuvriendelijk bezig te zijn.” De acht parkeerplaatsen voor elektrische auto’s zijn ingericht aan de kant van de J.C. Kellerlaan op directe loopafstand van de entree van de beurshallen.

Over Evenementenhal Hardenberg

Sinds 2016 is Evenementenhal Hardenberg eigendom van de internationale beurs- en eventorganisator Easyfairs. Het complex bestaat in totaal uit 8 beurshallen die opgeteld ruim 24.000 vierkante meter aan beursvloer beslaan. In Evenementenhal Hardenberg vinden jaarlijks meer dan 40 beurzen en evenementen plaats, zoals Rundvee & Mechanisatie Vakdagen, De Groene Sector Vakbeurs, Infra Relatiedagen, Transport Compleet en Pump up the 90’s. Per jaar brengen zo’n 230.000 mensen een bezoek aan één van deze events.

Evenementenhal Hardenberg
Evenementenhal Hardenberg
Scroll naar top