Nieuw outdoor-evenement Fest-Event in Hardenberg breidt uit met Foodtruckfestival

Onlangs werd bekend dat Hardenberg op 24, 25 en 26 mei 2019 een nieuw outdoor-evenement krijgt: Fest-Event. Al meer dan 50 (lokale) ondernemers nemen deel aan Fest-Event. Nu maakt de organisatie bekend dat het 3-daagse evenement op de zaterdag (25 mei) uitbreidt met een Foodtruckfestival van 17.00 tot 21.00 uur. “Het is een extraatje op het al bestaande programma. Het lijkt ons fantastisch om met zoveel mogelijk mensen lekker een hapje te eten en te drinken, terwijl de zon langzaam zakt. Hoe gaaf is dat?!”, zeggen organisatoren Linda Braakman en Annie Kolthof.

Fest-Event is een nieuw evenement in de buitenlucht. Het is een mix van kleine winkeltjes in de vorm van witte pagodetenten, foodtrucks, livemuziek en volop kinderanimatie. Braakman: “We richten ons op het hele gezin. Er is van alles te doen, te zien en te beleven. Het evenement is op alle drie de dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur en op de zaterdag komt daar het Foodtruckfestival bij van 17.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze avond zijn de overige winkeltjes gesloten, we richten ons dan volledig op een bourgondische avond met lekker versbereid eten en uiteraard een verfrissend drankje. De toegang voor het Foodtruckfestival is geheel gratis, dus we roepen heel Hardenberg en omstreken op: kom aanschuiven en geniet!”

Al meer dan 60 stands zijn verhuurd voor deze eerste editie van Fest-Event. Daarnaast zijn er verspreid over het terrein foodtrucks met de verkoop van poffertjes, ambachtelijk Italiaans schepijs, Nederlandse lekkernijen, stroopwafels, chocozoenen, Italiaanse koffie, vers gesneden fruit en smoothies en ambachtelijk op hout gestookt brood. Kolthof: “Fest-Event is een culinair en shop-event in één. De belangstelling onder ondernemers is groot, waardoor we een uitgebreid en divers aanbod kunnen presenteren voor de bezoekers op het gebied van home & living, fashion & beauty, outdoor & garden, food & drinks en wellness & health.”

“Ook pakken we groots uit met een entertainmentprogramma. Zo zijn er oude ambachten als papierscheppen en oude boekdruk, een karikatuurtekenaar, draaimolen, springkussen, livemuziek van Blend Music en 300 Miles en diverse demonstraties bij de stands. De kinderen kunnen onder andere een act bijwonen van professor Bombasticus. Tijdens deze voorstelling doet deze ietwat losgeslagen professor allerlei chemische en maffe proefjes met onder andere sterrenstof, eenhoornpoeder en wolkensap”, aldus Braakman.

Openingstijden Fest-Event

De eerste editie van Fest-Event is op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019 op het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg. De openingstijden zijn elke dag van 10.00 tot 17.00 uur. Het Foodtruckfestival is op zaterdag 25 mei van 17.00 tot 21.00 uur Voor meer informatie: www.fest-event.nl.

Fest-Event
Scroll naar top